Студио "Йога за всеки" се предлага голямо разнообразие от йога практики, от които курсистите могат да избират. Двамата преподаватели - Емил Йончев и Анастасия Геновска имат над 12 години преподавателски опит, който гарантира високото качество на преподаване. Основните стилове, които предлагаме са:

- Йога за начинаещи - Цялостно завършени курсове по йога с предварително определен обхват на практиките. Чрез курса практикуващите се научават да практикуват правилно и грамотно основните йога направления - физически пози (асани), дихателни практики (пранаяма) и техники за релаксация (йога нидра)

- Йога за гърба - при болки в гърба, скованост и гръбначни изкривявания. Студиото има над 12 години опит в прилагането на методиката на работа с гарантирани резултати. 

- Интензив Йога - Функционална тренировка съчетана с йога практика. Отличен метод за хората, които водят застоял начин на живот, работят пред компютри, иматщи желание да подържат форма или тези, които искат да стегнат тялото си и да развиват двигателните си възможности. 

- Стречинг Йога - тук акцента е върху увеличаване на мобилността. Разтяга с се всяка една част на тялото. Използват се изключително  разнообразни похвати с гарантиран резултат. Често пректикуващите, следпрактиката  използват изрази като :преродени", "чувствам се като нов", "чувствам се много лек" и т.н

- Въздушна Йога - Йога практика с помощта на хамак. Развива баланса, позволява изпълнение на обърнати пози по безопасен начин, позволява изпълнение на сложни пози с асистенция на йога люлката. Изгражда допълнителни двигателни възможности и алтернативна тренираност. Много интересна и привлекателна за любителите на Йога.

-Ин Йога - в тази практика основното е дългото пребиваване в позите, което довежда до едно изключително дълбоко и пълно отпускане и свързване с вътрешният покой.

 

 

 

г